★ Spartoo alennuskoodit 09/2022

Tarjolla on juuri nyt 5 voimassa olevaa alekoodia ja tarjousta tähän verkkokauppaan.

Hyödynnä Spartoo alennuskoodit ja säästä selvää rahaa!


» Tietoa kaupasta

» Siirry ostoksille

5 voimassa olevaa tarjousta

5% alennus koko tilauksesta

Spartoon alekoodilla saat -5% lisäalennuksen kaikista tuotteista.

Vähintään -20% alennusta merkkivaatteista ja kengistä

Spartoon Outletissa voit tehdä löytöjä tuhansien merkkivaatteiden ja kenkien valikoimasta.

10% alennus tilauksen loppusummasta

Spartoon alekoodilla saat -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista, kun ostat vähintään 60 eurolla. Ei koske yhteistyökumppaneiden tuotteita.

15% alennusta yli 80€ ostoksista

Spartoon alekoodilla saat 15% alennusta, kun tilaat normaalihintaisia tuotteita yli 80 eurolla. Ei koske kumppanituotteita.

20% alennusta yli 100€ ostoksista

Spartoon alennuskoodilla säästät 20% kun ostat normaalihintaisia tuotteita vähintään 100 eurolla. Ei koske kumppanituotteita.

Tietoa verkkokaupasta

Spartoo.fi on yli 20 eri maassa toimiva muodin verkkokauppa, jonka valikoima kattaa mm. kengät, laukut, vaatteet ja asusteet.

Spartoo tarjoaa asiakkailleen edullisesten hintojen ja alennuskoodien lisäksi mukavia etuja, kuten ilmaisen toimituksen. Lisäksi asiakkaille tarjotaan ilmainen palautus 30 vrk:n sisällä, mikäli tuote ei ole sopiva tai muuten mieleinen.

Spartoon varasto sijaitsee Ranskassa, joten toimitusaika on ehkäpä hieman normaalia pidempi, mutta halutessaan asiakas saa ostoksensa myös pikatoimituksena max. 3 vrk:n päästä tilaushetkestä (pikatoimituskulu 8€). Normaalisti toimitusaika on enintään 6 arkipäivää. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Maksutavat ovat pankki/luottokortti, verkkopankki, lasku ja tilisiirto.

Spartoo alennuskoodilla säästät jopa 20% koko tilauksestasi, joten sellainen kannattaa ilman muuta hyödyntää aina kun vain mahdollista. Katso ja lunasta uusimmat Spartoo alekoodit sekä huipputarjoukset kohdasta ”Voimassa olevat alennuskoodit”.