★ ON24 alennuskoodit 12/2022

Tarjolla on juuri nyt 3 voimassa olevaa alekoodia ja tarjousta tähän verkkokauppaan.

Hyödynnä ON24 alennuskoodit ja säästä selvää rahaa!


» Tietoa kaupasta

» Siirry ostoksille

3 voimassa olevaa tarjousta

Lasten maailman tuotteita jopa puoleen hintaan

ON24:n alevalikoimasta löydät runsaasti lasten huonekaluja, leluja ja muita lastentarvikkeita jopa -50% alennuksella.

Huonekaluja ja sisustustuotteita jopa -30%

Hyödynnä ON24:n tarjoukset niin voit säästää parhaimmillaan 30% huonekaluista, valaisimista, kodintekstiileistä ja sisustustuotteista.

10€ shoppailurahaa uusille kanta-asiakkaille

Liittymällä ON24:n kanta-asiakkaaksi, saat heti käyttöösi 10 euroa shoppailurahaa! Kanta-asiakkuus on maksutonta eikä velvoita mihinkään.

Tietoa verkkokaupasta

ON24 on verkossa toimiva sisustustavaratalo, jossa on jättimäinen valikoima sisustustuotteita ja huonekaluja.
ON24 tarjoaa vaivattoman tavan ostaa uudet huonekalut tai vaikkapa puutarhakalusteet suoraan kotiovelle toimitettuna. Tuotevalikoimassa on kaikkiaan yli 50000 tuotetta ja se kattaa kaiken mitä tarvitset kotisi kalustamiseen tai sisustamiseen. Huonekalujen ja sisustustuotteiden lisäksi ON24:n valikoimassa on myös kodinkoneita sekä kattavat lasten- ja urheilutuotteiden osastot.

Ostaminen ja maksaminen

Ostaminen ON24-verkkokaupasta sujuu oikein vaivattomasti. Tuotteet on lajiteltu omiin ryhmiinsä, joten niiden löytäminen on helppoa. Tilauksen pystyy tekemään joko vieraana tai luomalla oman asiakastilin, jolle saa kerrytettyä myös bonuksia.
Ostokset voi maksaa verkkomaksuna omalta pankkitililtä tai Visa ja MasterCard -luottokorteilla.

Toimitus ja palautus

Pienikokoisille tuotteille voi valita toimituksen Postin pakettiautomaattiin, Matkahuollon noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksen. Suurikokoiset ja/tai painavat tuotteet toimitetaan aina kotiin asti. Toimituskulut riippuvat toimitustavasta, tuotteiden painosta ja vastaanottajan sijainnista.
Mikäli tilatut tuotteet eivät täytäkään ostajan vaatimuksia niin ne voi palauttaa ja pyytää rahat takaisin. Palautustakuu on voimassa 14 päivää tuotteiden toimituksesta.

Alennuskoodit ja kampanjat

ON24 tarjoaa satunnaisesti alennuskoodeja asiakkaidensa käytettäväksi. Myös erilaisia tarjouksia ja kampanjoita on tarjolla lähes jatkuvasti. Parhaat alennukset pääsee kuitenkin hyödyntämään rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi, joka on maksutonta eikä sido mihinkään.