LensWay alennuskoodit 2018

Tarjolla on juuri nyt 0 voimassa olevaa alekoodia ja tarjousta tähän verkkokauppaan.

Hyödynnä LensWay alennuskoodit ja säästä selvää rahaa!

» Tietoa kaupasta

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat alennuskoodit 0 tarjousta

Listanäkymä Ruudukkonäkymä

Suodata tarjouksia:
Järjestä tulokset:

Pahoittelut, mutta yhtään tarjousta ei löytynyt

Tietoa verkkokaupasta

LensWay alennuskoodit piilolinsseihin, aurinkolaseihin ja silmälaseihin.
LensWay on Internetin suurimpia piilolinsseihin erikoistuneita verkkokauppoja. Heidän valikoimassaan on piilareiden lisäksi piilolinssinesteitä, silmälaseja ja aurinkolaseja. Verkkokauppa myy alkuperäisiä tuotteita tunnetuilta merkeiltä kuten CooperVision, Ray-Ban, Oakley ja Michael Kors.

Tilaaminen ja toimitus

Selkeästä ja nykyaikaisesta verkkokaupasta tuotteiden tilaaminen helppoa ja turvallista. Huomionarvoista on, että Suomen Varmakauppa Oy on myöntänyt LensWaylle luotettavan verkkokaupan sertifikaatin.

Ostokset voi maksaa kätevimmin verkkopankin kautta, mutta muita käypiä maksutapoja ovat myös pankki- ja luottokortit tai Klarna lasku / osamaksu.
Suurin osa piilolinssituotteista ja aurinkolaseista lähetetään vuorokauden kuluessä tilaushetkestä, joten toimitusaika on kiitettävän nopea (n. 2 arkipäivää). Toimituskulut ovat aina 5 € riippumatta tilauksen arvosta.

Takuu ja palautukset

LensWay myöntää kaikille myymilleen tuotteille 2 vuoden takuun, joka kattaa normaalikäytössä ilmenneet viat. Lisäksi silmälaseja ja aurinkolaseja (vahvuuksilla) koskee 3 kuukauden tyytyväisyystakuu, eli jos et ole niihin tyytyväinen, saat rahasi takaisin tai voit vaihtaa ne toiseen tuotteeseen. Palautukset ovat aina maksuttomia.