Ellos alekoodit 2020

Tarjolla on juuri nyt 2 voimassa olevaa alekoodia ja tarjousta tähän verkkokauppaan.

Hyödynnä Ellos alekoodit ja säästä selvää rahaa!


» Tietoa kaupasta

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat alennuskoodit 2 tarjousta

Suodata tarjouksia:
Järjestä tulokset:

Säästä 25% valinnaisesta tuotteesta

Säästä 25% valinnaisesta tuotteesta

Elloksen alekoodilla voit säästää 25% tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Etu koskee normaalihintaisia vaatteita, asusteita, kenkiä sekä kodin- ja kauneustuotteita.

Ehdot
Ei koske tuotemerkkejä: Odd Molly, DBKD, UGG, Elodie Details, Gant, Sandberg Wallpaper, Tolix, Billi Bi, SMAK Design, Brafab, Jofama, Rowico, Hunter, Calvin Klein Underwear, Tommy Hilfiger, Hjellegjerde, Kavat, Vagabond, Ralph Lauren, Lily and Rose, adidas Originals, Mille Notti, SMAELTA, House of Flowers, Dr Martens, Aim’n, Calvin Klein, By Malina, Tiger of Sweden, Depend, Gina Tricot, Calvin Klein Performance, Tempur, Colmar, Hkliving, Caroline Svedbom ja Barg

Ensitilaajille valinnainen tuote -40%

Ensitilaajille valinnainen tuote -40%

Ellos tarjoaa uusille asiakkailleen -40% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta. Tarjous koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kauneustuotteita sekä koti- ja sisustustuotteita Elloksen valikoimasta.

Erityisehdot
Ei koske tuotemerkkejä Odd Molly, Vagabond, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Kavat, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Billi Bi, Lexington, Levete Room, Hunter, Anita Care, Co’couture, Rowico, Valerie, Munthe, Tolix, Ecco, SMAK Design, Brafab, Jofama ja Bargi.

Tietoa verkkokaupasta

Elloksen alekoodilla säästät selvää rahaa!
Ellos on yksi maamme suurimpia, sekä tunnetuimpia koko perheen verkkokauppoja, josta tilaaminen on helppoa ja turvallista. Elloksen tuotevalikoiman kirkkaimpana helmenä ovat merkkivaatteet naisille ja miehille. Merkkituotteiden lisäksi Ellos myy myös omia tuotemerkkejään, joiden hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä.
Valikoimassa on myös kodin tuotteita, kosmetiikkaa, sekä kodin- ja viihde-elektroniikkaa.

Verkkokaupan maksutapana käy luottokortti, mutta voit maksaa tilauksesi myös kotiin toimitettavalla laskulla tai käteisellä pakettia noudettaessa.
Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on normaalisti 3-7 arkipäivää ja toimituskulut 5.20€.
Katso uudet Ellos alekoodit ja säästä jopa -40%.